Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste 26 spelers die Ajax transfervrij haalde

Spelers komen en gaan. Vaak geeft Ajax een klap geld uit aan een voetballer, maar soms schiet onze club voor niks raak. Kun jij de laatste 26 spelers noemen die Ajax transfervrij wist binnen te hengelen?

16 juni 2023 - 10:16
Schone 1200
Deze vullen jullie allemaal zo in, toch? © Pro Shots

Haalt Ajax veel transfervrije spelers binnen? Mwah, dat verschilt van seizoen tot seizoen. Het zijn vaak gokjes. Gokjes die soms niet zo lekker uitpakken, maar wellicht evenzo vaak geweldig. We kunnen ons voorstellen dat je nu al aan bepaalde spelers denkt.

Voor seizoen 2023/2024 is de eerste transfervrije speler al vastgelegd. Branco van den Boomen mag in de nieuwe voetbaljaargang laten zien wat hij waard is. Dat stemt ons in elk geval alvast nieuwsgierig.

Veel spelers voor hem kwamen op dezelfde wijze binnen. We zoeken de laatste 26 voetballers die Ajax transfervrij haalde en ook minuten maakten in het eerste elftal. Van den Boomen hoef je om die reden hieronder dus niet in te vullen.

Deze opgave is lastiger dan je denkt. Daarom zie je hieronder als tip de club waar de speler vandaan kwam. Ook het seizoen waarin de overgang rondkwam, staat genoemd. Dat helpt je vast op weg. We gaan overigens best een eind terug in de tijd.

Je krijgt tien minuten de tijd om alle namen in te kloppen. Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >