Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gezocht: supporters die hun bijzonderste Ajaxmoment willen delen

Op de redactie van Ajax Life zijn we altijd op zoek naar mooie anekdotes. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Voor de rubriek ‘Mijn Ajaxmoment’ komen we graag in contact met supporters die een bijzonder verhaal te vertellen hebben.

07 juni 2023 - 11:01
Awayday 1200
Beleefde jij een onvergetelijke awayday? © De Brouwer

Bij de start van een nieuw seizoen vind je altijd weer een aantal frisse rubrieken terug in ons magazine. ‘Mijn Ajaxmoment’ is er daar een van. Hierin laten we supporters aan het woord om te vertellen over speciale momenten die zij dankzij onze club hebben beleefd. Daarbij zoeken we unieke verhalen, die niet ongehoord mogen blijven.

Misschien ben jij wel getrouwd in een wit-rood-witte jurk en zat er over je bruiloft een flink Ajaxsausje. Het kan ook zijn dat de geboorte van je kind gelijk viel met een hele belangrijke wedstrijd. Wellicht heb je ooit een Ajaxcafé ontdekt in een klein Aziatisch gehucht of was je debuut in de Johan Cruijff Arena om een bepaalde reden onvergetelijk.

Het kan allemaal! Voor veel supporters was het veroveren van de derde ster vanzelfsprekend ook een hoogtepunt, maar hierover is al veel gezegd en geschreven. We zijn echt op zoek naar de pareltjes. Beleefde jij de allesbeslissende wedstrijd tegen FC Twente in 2011 op een hele bijzondere plek aan de andere kant van de wereld? Dan is het verhaal weer wel geschikt!

Afijn, je snapt de boodschap. Heb jij een tof verhaal te vertellen? Laat het ons dan vooral weten! Hoe leuk is het om jouw belevenissen terug te lezen in ons magazine Ajax Life? Precies, heel leuk! Gewoon doen dus!

Mail jouw voornaam, achternaam en telefoonnummer naar redactie@svajax.nl. Leg in de mail kort je verhaal uit. Wellicht nemen we binnenkort contact met je op.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >