Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke Ajaxkeepers maakten minuten na Van der Sar?

Ja, we begrijpen dat jullie allemaal op transfernieuws zitten te wachten. Dat kan echter nog wel een dingetje van de lange adem worden. Tot die tijd vermaken we je graag op andere manieren. Bijvoorbeeld met wederom een nieuwe quiz. Ditmaal staan Ajaxkeepers centraal!

06 juli 2023 - 13:18
Grim 1200
Na Sar verdedigden vele anderen het Ajaxdoel. © AFC Ajax

Edwin van der Sar vertrok – na bij Ajax alles te hebben gewonnen – in 1999 naar Juventus. Dat is alweer 24 jaar geleden. Na de transfer van Sar verdedigden tal van doelmannen het doel van Ajax.

Sommigen deden dat voor lange periodes, anderen slechts een enkele keer… In totaal gaat het om 21 doelverdedigers. Lukt het jou om ze hieronder allemaal in te kloppen?

Let op: we zoeken alleen keepers die minuten maakten tijdens officiële wedstrijden in het eerste elftal. Om die reden kun je mannen als Sander Boschker of Tim Krul lekker laten gaan. Je krijgt acht minuten de tijd om de klus te voltooien.

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >