Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Supportersvereniging Ajax en Pig & Hen slaan handen ineen

We hebben mooi nieuws. Supportersvereniging Ajax en Pig & Hen slaan de handen met ingang van seizoen 2023/2024 ineen. Wat dat precies betekent? Dat volwassen Ajacieden die zich bij ons aansluiten, profiteren van tien euro korting bij dit toffe Amsterdamse merk.

11 juli 2023 - 10:33
Samenwerkingph800
Pig & Hen heeft serieus toffe sieraden. © Pig & Hen

Ajax en Amsterdam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als Ajacieden zijn we trots op onze club en onze stad. Het mooie is dan ook dat Pig & Hen een écht Amsterdams merk is. Omdat we de passie voor de hoofdstad delen, gaan we een structurele samenwerking aan. 

Geïnspireerd op de zeemansverhalen van de Nederlandse scheepvaart is Pig & Hen ontstaan. Hun team is dag in dag uit bezig met het maken van sterke, unieke en duurzame armbanden. Allemaal handgemaakt in Amsterdam, met de grootste zorg en oog voor detail.

Wat zo’n samenwerking precies inhoudt? Dat leggen we graag uit! Met ingang van seizoen 2023/2024 krijgen volwassen Ajacieden (Ajax Life, 18+) die zich aansluiten bij SV Ajax een code in hun mailbox, waarmee ze tien euro korting krijgen op hun bestelling bij Pig & Hen. Klinkt goed, toch?

Er is geen minimaal bestelbedrag en de korting is op alle producten geldig. Je kunt de code gedurende het gehele seizoen 2023/2024 verzilveren. Neem vooral een kijkje op de website, want ze hebben serieus toffe sierraden voor zowel heren als dames. 

We kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >