Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop oefenduels met Augsburg en Dortmund

De voorbereiding is in volle gang. Ajax oefent in aanloop naar het nieuwe seizoen onder anderen tegen FC Augsburg en Borussia Dortmund. We hebben informatie over de kaartverkoop!

05 juli 2023 - 13:02
Kaartinfooefenduels800
Het oefenduel met Dortmund geldt als laatste test. © Pro Shots

Er staan in de voorbereiding ook sparringspotjes tegen FC Den Bosch en Shakhtar Donetsk gepland, maar deze wedstrijden worden helaas achter gesloten deuren afgewerkt. Ajax heeft veel energie gestoken in het organiseren van oefenduels met publiek, maar verschillende gemeenten weigerden uit veiligheidsoverwegingen onze club te ontvangen.

Over de grens is er wel publiek toegestaan. Zo spart Ajax op zaterdag 22 juli in Brussel tegen RSC Anderlecht. In het Lotto Park wordt om 13.00 uur afgetrapt. Het oefenduel met Ajax is onderdeel van de jaarlijkse Galamatch. Check voor het duel met de Belgen hier meer info over de kaartverkoop.

Onze club gaat van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juli op trainingskamp in Duitsland, waar de tenten worden opgeslagen op het Adidas World of Sports campus. De week wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen FC Augsburg. Als je van plan bent Ajax achterna te reizen naar de WWK Arena, moet je nu even opletten.

Aanbevolen
Waar is het pezen in de provincie gebleven?

Op maandag 17 juli om 12.00 uur starten de Duitsers met de online kaartverkoop via deze link. Ajaxsupporters dienen bij de verkoop te kiezen voor de vakken V en U. Een staanplaats scoor je voor acht euro, terwijl een zitplaats tussen de twaalf en achttien euro kost. Voor een kinderkaart betaal je vijf euro.

Ook voor het oefenduel met Borussia Dortmund kun je een kaartje scoren. Deze wedstrijd wordt op zondag 6 augustus om 17.00 uur in de Signal Iduna Arena afgewerkt. Kaarten zijn van vrijdag 7 juli tot donderdag 1 augustus aan te schaffen via deze link. Staanplaatsen in Section 60 en Section 61 kosten vijf euro en zitplaatsen in Section 43 tussen de tien en twintig euro.

Er zijn in totaal duizend kaarten beschikbaar voor Ajaxsupporters. Per persoon is het mogelijk één toegangskaart aan te schaffen. Ben je mindervalide of onder de achttien jaar? Dan krijg je korting. Hier wordt bij de ingang op gecontroleerd.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn de landsgrenzen over te gaan, dan kun je oefenduels alsnog live via Ziggo Sport volgen. Dit geldt ook voor de besloten sparringspotjes tegen Den Bosch en Shakhtar Donetsk.

Overzicht oefenwedstrijden
Ajax - FC Den Bosch (zaterdag 8 juli, 13.00 uur)
Besloten duel op De Toekomst

Ajax - Shakhtar Donetsk (dinsdag 18 juli)
Besloten duel op De Toekomst, aftraptijd volgt

Anderlecht - Ajax (zaterdag 22 juli, 13.30 uur)
Lotto Park, Brussel

FC Augsburg - Ajax (zaterdag 29 juli, 15.00 uur)
WWK Arena, Augsburg

Borussia Dortmund - Ajax (zondag 6 augustus, 17.00 uur)
Signal Iduna Arena, Dortmund

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >