Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Álvarez en Sánchez keren terug bij Ajax als winnaars Gold Cup

Edson Álvarez en Jorge Sánchez vierden zondagnacht feest in Los Angeles. In de finale van de Gold Cup versloeg hun Mexico tegenstander Panama met 1-0. Beide Ajacieden stonden de hele wedstrijd binnen de lijnen.

17 juli 2023 - 09:25
Alvarez 1200
Álvarez en Sánchez vallen in de prijzen. © Pro Shots

De winnende treffer kwam op naam van Feyenoordspits Santiago Giménez. Hij viel vijf minuten voor het einde in en maakte vrijwel meteen de winnende treffer. Dat is wat we noemen een fijne invalbeurt.

Het was voor Mexico alweer de negende keer in de geschiedenis dat het de Gold Cup won. Geen land deed dat vaker. Álvarez en Sánchez kunnen in elk geval met een goed gevoel op vakantie, voordat ze hun gezicht weer laten zien bij Ajax. Na een rotjaar in Amsterdam vierden ze toch het winnen van een finale.

Aanbevolen
Emanuelson keert terug in Amsterdam als assistent-trainer Jong Ajax

Wanneer de twee Mexicaanse Ajacieden terugkeren, is nog niet precies duidelijk. Navraag bij Ajax leert ons dat de komende dagen duidelijk wordt of het duo meegaat op trainingskamp naar Duitsland of dat ze later aansluiten.

Ook wordt de komende weken vast duidelijk waar de toekomst van Álvarez ligt. De middenvelder wil dolgraag een stap maken. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat we hem het komende seizoen in het shirt van Ajax zien. Ook de rol van Sánchez is ongewis. Hij wist in Amsterdam niet uit te blinken, maar liet zich tijdens de Gold Cup juist van zijn beste kant zien.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >