Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax dropt speciale vinylsingel van Three little birds

Heb jij een draaitafel thuis? Dan hebben we mogelijk aardig verzamelmateriaal voor je. Ajax lanceert namelijk een speciale vinylsingel van Three little birds. Deze is nu verkrijgbaar in de webshop van Ajax.

12 juli 2023 - 15:14
Marley 1200
Zoonlief Ky-mani in actie in de Johan Cruijff Arena. © De Brouwer

We hoeven niemand de connectie tussen Ajax, supporters en Bob Marley uit te leggen. Die is al jaren zichtbaar en vooral hoorbaar in het stadion. Ajacieden zingen Three little birds steevast uit volle borst mee. Vaak meteen na rust om de ploeg een hart onder de riem te steken. ‘Don't worry about a thing, ‘cause every little thing gonna be all right.’

De speciale singel heeft uiteraard een A- en een B-kant. Op de ene kant is de originele song van Bob Marley & The Wailers te horen. Op de andere zijde wordt het nummer gezongen door Ajaxsupporters. Het gaat dan om een live registratie in de Johan Cruijff Arena tijdens een van de vele wedstrijden waarbij het nummer werd meegezongen.

Je brengt de stadionsfeer met de B-kant dus in één klap naar jouw platenspeler. Het gaat om een 7”-uitgave in een speciale insteekhoes met daarop het Ajaxlogo en uiteraard de traditionele rastakleuren. Ajax spreekt over een limited uitgave, al staat nergens om hoeveel exemplaren het precies gaat.

De singel kost 19,95 euro in de webshop. Het is goed om te weten dat je als lid van Supportersvereniging Ajax 10 procent korting krijgt. Log in met je Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Aanbevolen
PLIEP, een nieuw seizoen begint bijna!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >