Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: welke spelers moeten Ajax eindelijk weer zege bezorgen?

Winnen, winnen en nog eens winnen. Dat is voor Ajax het enige wat telt in de komende eredivisieduels. Te beginnen donderdag met de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Wie stuur jij het veld in?

25 januari 2023 - 09:26
Bergwijn 1200
Verdient Bergwijn een basisplaats? © AFC Ajax

Er is inmiddels genoeg gezegd en geschreven over het negatieve sentiment rondom onze club. Het enige medicijn hiertegen is een reeks zeges. Daar moet de focus op. Zoals Davy Klaassen het eerder deze week aangaf: “Ik wil kampioen worden. Klaar. We moeten Volendam van de mat vegen. Gewoon gas geven. Geen excuses meer. Daar wil ik niks meer van horen.”

Duidelijke teksten van deze ras-Ajacied. Dit is de mentaliteit die we nu ook op het veld willen terugzien. Want laten we eerlijk zijn, ondanks de bedroevende resultaten, is er nog altijd niks verloren. De schade ten opzichte van de concurrentie is nog altijd te overzien. Een serie zeges kan je razendsnel terugbrengen in de kampioensstrijd.

Wel is duidelijk dat Ajax daarvoor echt uit een ander vaatje moet tappen. Hoe vlieg jij de thuiswedstrijd tegen Volendam aan? In de defensie blijven de smaken beperkt, dus we zijn benieuwd hoe jij de poppetjes neerzet. Blijft Edson Álvarez het centrale duo vormen met Jurriën Timber?

Steven Bergwijn viel tegen Feyenoord (1-1) alleraardigst in. Heeft hij daarmee een basisplaats afgedwongen? En zo ja, ten koste van wie gaat dat dan? Er moeten wederom knopen worden doorgehakt. De elf die tegen Volendam ten strijde trekken, mogen met niks minder genoegen nemen dan een driepunter.

We zijn benieuwd hoe jouw winnende elftal eruitziet. Open onze Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik daarna op het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Volendam en creëer een succesvol team.

Denk jij de perfecte formatie te hebben gevonden? Mooi, dan is het zaak om jouw opstelling op socials te knallen, voorzien van #schreuderself. Eens zien wat je medesupporters er allemaal van vinden!

IMG 3704

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >