Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar SC Cambuur-uit

Ajax treedt op zondag 5 februari om 12.15 uur aan tegen SC Cambuur. Er zijn 400 Ajacieden welkom in het uitvak in Leeuwarden. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting niet-Friesland.

21 januari 2023 - 09:58
Bussencamaja800
Wie gaat er mee naar Leeuwarden? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Leeuwarden. 

Voor Cambuur-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Inschrijven kan tot en met zondag 29 januari. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >