Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe mee aan de Fun Games bij Ajax - RKC!

Iedere jonge Ajaxsupporter droomt ervan om zelf een keer te scoren in de Johan Cruijff Arena. Goed nieuws, want dat kan met de Ajax Fun Games! Sta jij in de rust van het duel tussen Ajax en RKC Waalwijk op het heilige gras?

23 januari 2023 - 12:17
Fun Games 1200
Laat jij de spelers van Ajax zien hoe het moet? © De Brouwer

We kunnen je alvast verklappen dat dit een ervaring is om nooit te vergeten. Wanneer krijg je immers de mogelijkheid om te scoren op het veld van jouw favoriete voetbalclub?

Nou, op zondag 12 februari! Dan speelt Ajax om 16.45 uur de thuiswedstrijd tegen RKC. We zoeken twaalf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die dolgraag laten zien wat ze kunnen in een vol Ajaxstadion.

Tien van onze winnaartjes rennen in de rust vanuit de middencirkel met de bal aan de voet richting de goal. De twee andere leden proberen de ballen juist tegen te houden, als heuse keepers. In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Klinkt goed, toch? Dan is het nu zaak om als de wiedeweerga het juiste antwoord te geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 29 januari meedoen. Daarna nemen we direct contact op met de winnaars.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Succes!

Prijsvraag: welke voormalige jeugdspeler van Ajax speelt nu bij RKC met rugnummer 14?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >