Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - NEC!

Na een serie overwinningen in de eredivisie doet Ajax weer volop mee in de titelrace. Des te spannender wordt het op de tribunes van de Johan Cruijff Arena. Daar wil je bij zijn, toch? Dat kan, want als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op kaarten voor het thuisduel met NEC!

21 februari 2023 - 07:12
Win Kaarten Ajanec 1200
Schreeuw jij net zo gepassioneerd als deze Ajacied? © De Brouwer

Het duel met de Nijmegenaren wordt gespeeld op zondag 5 maart. Het balletje gaat om 16.45 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. De laatste twee thuiswedstrijden tegen NEC leverden tien Amsterdamse treffers op. We hopen wederom op een doelpuntrijk duel!

Nog belangrijker zijn uiteraard de punten. In de titelstrijd kan Ajax jouw steun goed gebruiken. Kijk jij ernaar uit om je club naar een overwinning te schreeuwen? We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 28 februari. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Tadic scoorde vorig seizoen de 5-0 in de thuiswedstrijd tegen NEC. Wie gaf de assist bij dat doelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >