Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Wie maakten acht of meer treffers voor Ajax in bekertoernooi?

Ajax gaat donderdag de confrontatie aan met FC Twente. De inzet is een kwartfinaleplek in het KNVB-bekertoernooi. Talloze Ajacieden scoorden door de jaren heen in de strijd om de dennenappel. Maar welke spelers deden dat acht keer of vaker?

08 februari 2023 - 11:42
Suarez 1200
El Pistolero trefzeker namens Ajax in de strijd om de beker. © Pro Shots

We blijven het leuk vinden om quizzen voor jullie in elkaar te zetten. Ajax is als onderwerp simpelweg ook een niet te dempen put. Altijd zijn er haakjes te bedenken waaraan we een nieuwe quiz kunnen ophangen. Zo ook het duel van donderdag in de Grolsch Veste.

Ajax vervolgt zijn weg in het bekertoernooi in Enschede. Het belooft een spannende pot voetbal te worden. Een mooie test ook voor John Heitinga. We zijn benieuwd wie er scoren. Kan Dusan Tadic zijn bekermoyenne voor Ajax verder opschroeven?

Daarmee geven we weg dat de aanvoerder er in bekerverband al zeker acht voor Ajax heeft gemaakt. Die naam krijg je dus van ons cadeau. Zo zijn we dan ook wel weer. Maar welke spelers lukten het eveneens om achtmaal of vaker voor Ajax te scoren in de strijd om de beker?

Je krijgt zeven minuten de tijd om alle spelers hieronder in te vullen. Als hint zie je het aantal doelpunten. Bedenk je dat je soms ver terug in de tijd moet voor de juiste namen. Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >