Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We kunnen niet om Tadic heen op onze wallpaper

Dusan Tadic bereikte tegen Sparta (4-0) de magische grens van honderd doelpunten in het shirt van Ajax. Een fantastische mijlpaal. We hoefden dan ook niet lang na te denken over de hoofdpersoon voor op onze wallpaper.

20 februari 2023 - 11:30
Wpajaspa800
Tadic houdt van Ajax. En wij houden van Tadic. © AFC Ajax

Er waren mensen die Tadic liever uit het elftal zagen verdwijnen. En eerlijk is eerlijk: de Serviër speelde dit seizoen niet altijd zijn beste wedstrijden. Toch blijft onze captain een dragende speler. Als er een doelpunt wordt gemaakt, is hij bijna altijd betrokken.

Je kunt niet om Tadic’ statistieken heen. In bijna ieder klassement steekt hij er met kop en schouders bovenuit. Meestal als aangever, maar ook zeker als afmaker. Tegen Sparta maakte hij er twee. De 3-0 vanaf de stip bleek tevens zijn honderdste Ajaxdoelpunt. 

Aanbevolen
Tadic schittert ook in ons fotoverslag van Ajax - Sparta

Na afloop werd Tadic door de supporters richting Zuid geroepen. Daar werd hij luidkeels toegezongen. Het maakte emotie los bij de aanvoerder, die stelt nog altijd bij zijn droomclub te voetballen. Tadic houdt van Ajax. En wij houden van Tadic. 

We hoefden dan ook niet lang na te denken over de hoofdpersoon op onze wallpaper. Deze kun je via het linkje hieronder installeren als achtergrond op jouw mobieltje.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >