Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Tadic schittert ook in ons fotoverslag van Ajax - Sparta

Ajax kende zondag een zorgeloze middag. Met Sparta als tegenstander werd er weer eens een simpele en ruime overwinning geboekt (4-0). De vermakelijke wedstrijd leverde bovendien een berg toffe foto’s op.

Door Jordy Haak
20 februari 2023 - 11:11
Tadic 1200
Tadic maakt nummer honderd in het Ajaxshirt. © De Brouwer

Het was alweer een tijd geleden dat we zo ontspannen naar een thuiswedstrijd van onze club keken. Ajax won niet alleen met overtuigende cijfers, maar liet ook nog aardig wat kansen onbenut. Nadat er donderdag tegen 1. FC Union Berlin geen enkel schot op doel werd gelost, zat het ditmaal wel goed met de aanvalsdrang. Dat stemt vrolijk.

Tijdens en na de wedstrijd waren de schijnwerpers vooral gericht op Dusan Tadic, die met twee treffers en een assist zijn waanzinnige statistieken verder aandikte. Vanaf de strafschopstip volgde doelpunt nummer honderd in het Ajaxshirt. Honderd goals in vijf seizoenen. Laat dat even op je inwerken. We kunnen slechts een diepe buiging maken.

Er viel dus genoeg te vieren in de Johan Cruijff Arena. Dat zie je terug op de foto’s die zijn geschoten door De Brouwer. Fraaie kiekjes, dus hebben we er maar gelijk een XL-fotoverslag van gemaakt.

Ben je klaar met plaatjes kijken? Dat kun je nog stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >