Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Train in de voorjaarsvakantie als Kudus met Ajax Clinic!

Heb jij altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de voorjaarsvakantie kun je dat weer volop meemaken met de Ajax Camps & Clinics. Check snel het programma en profiteer van korting via de Ajax Kids Club!

13 februari 2023 - 12:06
Clinic 1200
Bij een Ajax Clinic train je als een echte Ajacied! © AFC Ajax

Hoe tof is het om dezelfde oefeningen te doen als Mohammed Kudus en Steven Berghuis? Juist ja, heel gaaf! Daarvoor moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn. Je maakt als lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 tot en met 11 jaar) bovendien kans om je inschrijfgeld terug te winnen!

Wat je kunt verwachten tijdens een clinic? Techniekoefeningen, dribbelen, partijvormen. Te veel om op te noemen eigenlijk. Misschien kun jij straks wel net zo goed verdedigen als Jurriën Timber of scoor je net zo makkelijk als Brian Brobbey!

De clinics kennen dit jaar ook een indoorprogramma, waarbij deelnemers een workshop in Fifa23 krijgen. Niet alleen leuk, maar ook een goede manier om meer inzicht in het spelletje te krijgen. De programma’s zijn speciaal samengesteld voor kinderen vanaf zes jaar.

Aanbevolen
Word jij mascotte bij Ajax - NEC?

Klinkt goed allemaal, toch? Dat dachten wij ook. Bekijk snel de website van Ajax Camps & Clinics voor meer informatie. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens én meiden. De clinics worden van 26 februari tot en met 1 maart georganiseerd op De Toekomst.

Als Ajax Kids Clublid krijg je sowieso tien procent korting. Kijk dus maar snel of er iets voor jou tussen zit! Goed om te weten: uit alle leden die zich hebben ingeschreven voor een clinic, krijgt één lid via loting het complete inschrijfgeld terug. Ajax Camps & Clinics neemt na loting contact op met een deelnemertje!

Ben jij nog geen lid van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >