Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Speel mee met SV Ajax Poule en win kaarten voor klassieker!

Meestervoorspellers, opgelet! In februari gaan we weer verder met onze SV Ajax Poule. De maandprijs liegt er niet om: een setje kaarten voor de klassieker! Stof je glazen bol dus maar snel af.

03 februari 2023 - 10:48
Poules 1200
Voorspel jij veel overwinningen van Ajax? © Pro Shots

Weet jij de voetbaluitslagen altijd beter te voorspellen dan je vrienden? Dan is dit de mogelijkheid om dat voor eens en altijd te bewijzen. Schrijf je snel in voor onze SV Ajax Poule en troef je mede-Ajacieden af! Deelname is helemaal gratis.

Als lid van Supportersvereniging Ajax maak je bovendien kans op dikke prijzen. Zo gaat de winnaar van het algemeen klassement aan de haal met een door de selectie gesigneerd shirt.

Toch ben je zeker niet kansloos als je nu pas instapt. Er bestaat immers ook zoiets als een maandprijs. Die van februari wil je winnen. Er staan namelijk kaarten voor Ajax - Feyenoord op het spel!

Geen lid? Ook dan beleef je een hoop plezier en doe je een gooi naar eeuwige roem, al kun je er natuurlijk ook voor kiezen je aan te sluiten bij SV Ajax.

Aanbevolen
Lodeweges over klus bij Ajax: ‘Ik wil dit nog een keer meemaken’

Als je meespeelt met de SV Ajax Poule, laat je jouw licht schijnen over de wedstrijden van Ajax. Ook de overige potjes in de eredivisie voorzie je van een voorspelling. Rond Ajaxwedstrijden hebben we zelfs een extraatje. Zo kun je een speler aanwijzen van wie jij doelpunten verwacht. Op die manier sleep je extra punten binnen!

Klinkt allemaal leuk, toch? Nou, dat vinden wij ook. Dus hup, inschrijven allemaal! Je moet wel ouder zijn dan achttien jaar. Dit heeft ermee te maken dat voorspellen neerkomt op ‘gokken’ en dat mag pas als je meerderjarig bent, vandaar.

Lijkt het je leuk mee te doen? Voor Android-gebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >