Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ontlading bij Timber en Bassey op onze wallpaper

Het was zwaarbevochten, maar Ajax schreef tegen RKC Waalwijk (3-1) wederom drie punten bij. Jurriën Timber schoot zijn ploeg zo’n tien minuten voor tijd in veilige haven. De ontlading op onze wallpaper is duidelijk zichtbaar.

13 februari 2023 - 09:41
Ajarkcwp800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Het was allemaal niet best voor rust. De Ajaxmotor had moeite echt op gang te komen. En dan kwam de ploeg van John Heitinga ook nog eens op achterstand. Dat hadden we vooraf niet afgesproken, toch? 

De trainer greep tijdens de pauze in. En met succes! Opluchting was er bij de gelijkmaker van Brian Brobbey, ontlading bij de 2-1 van Timber. Een kus op het handverband volgde, waarmee hogere machten werden bedankt.

Aanbevolen
Samen juichen in ons fotoverslag van Ajax - RKC

Daarna barstte het onderlinge feestje los. Het gezamenlijk en enthousiast juichen was mooi om te zien. We hebben een wallpaper gemaakt met Timber in de hoofdrol. Calvin Bassey – die overigens goed inviel – krijgt een noemenswaardige bijrol.

Je kunt de wallpaper hieronder downloaden. Als het Ajax lukt ook van 1. FC Union Berlin te winnen, beloven we snel terug te komen met een nieuwe telefoonachtergrond.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >