Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Samen juichen in ons fotoverslag van Ajax - RKC

Ajax had het voor rust niet makkelijk in eigen huis tegen RKC. John Heitinga zette de boel om tijdens de rust. Daarna speelde een veel frisser Ajax zich naar een 3-1-zege. Dat levert bovendien prachtige juichfoto’s op. Kijk maar!

13 februari 2023 - 09:06
Fotoverslag 1200
De ontlading was groot bij de treffers van Ajax. © De Brouwer

De opluchting was groot na rust. De Ajacieden keken in de eigen Johan Cruijff Arena immers vrij lang tegen een 0-1-achterstand aan. Het spel was in de eerste helft ook uitermate pover. En dan drukken we ons voorzichtig uit. Heitinga greep halverwege in, wisselde hier en daar en posteerde spelers op andere plekken. Het sorteerde meteen effect.

De gelijkmaker van invaller Brian Brobbey was welkom, maar totale ontlading volgde na de doelpunten van Jurriën Timber en Mohammed Kudus. De opluchting bij de voetballers was merkbaar. En bij de supporters trouwens ook. De twee treffers tegen RKC werden gevierd alsof het Europacup-doelpunten waren. De teamgeest bij het vieren van de feestjes was mooi om te zien. Dit zijn belangrijke momenten.

Momenten die onze fotograaf scherp wist vast te leggen. De Brouwer schoot plaatjes als een malle en die serveren we hieronder voor je uit. Klaar met foto’s kijken? Stem dan snel nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Thanks!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >