Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hier is ons fotoverslag van Union Berlin - Ajax

We kunnen winnen of verliezen, maar een fotoverslag komt er altijd. Zo ook na de 3-1-nederlaag op bezoek bij 1. FC Union Berlin. Ajax is helaas klaar in Europa. Wat rest zijn de plaatjes.

24 februari 2023 - 07:06
Union Uit 1200 (1)
De 1100 Ajacieden in het uitvak staan achter hun club. © Pro Shots

De trip naar de Duitse hoofdstad en Stadion An der Alten Försterei was er eentje die een tweeledig gevoel opleverde. Het was frustrerend omdat Ajax ook in Köpenick onvoldoende een vuist kon maken tegen het collectief dat Union Berlin is. Ja, het veldspel was bij vlagen aardig, maar daar heb je geen reet aan. Om met de woorden van John Heitinga te spreken. En dan die penalty tegen en een keepersfout voor rust. Het hielp allemaal niet.

Aan de andere kant was Union-uit toch ook gewoon weer een gedenkwaardig tripje. Berlijn is natuurlijk een interessante stad vol historie. Ook het nachtleven kan er heerlijk zijn. Het onderkomen van Union maakte ook vrolijk: een fijn oldskool stadion met volop staanplaatsen en een hele goede sfeer. Dat Ajax eruit ligt, is ronduit klote, maar het is deze club in Berlijn gegund om het verder heel goed te doen in het vervolg van de Europa League.

Het is tijd om foto’s te kijken, geschoten door De Brouwer en onszelf. Voel je erna de behoefte om aan te geven wie ondanks alles jouw Ajacied van de Wedstrijd was? Dan kun je hier stemmen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >