Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Heitinga’s elf: welke spelers laat jij jagen op winst in bekertoernooi?

John Heitinga staat volgens veel supporters voor zijn eerste echte test als trainer van Ajax 1. Zijn ploeg speelt donderdag om 18.45 uur op bezoek bij FC Twente voor een kwartfinaleplek in het KNVB-bekertoernooi. Welke adviezen geef jij hem mee?

08 februari 2023 - 10:11
Heitinga Elf 1200
Welke jeugdspelers neemt Heitinga mee naar Enschede? © AFC Ajax

Nou, dat denken we wel te weten. Uit ons polletje op Twitter bleek klip en klaar dat Heitinga zijn beste elf moet opstellen. Die mening was negentig procent van de stemmers toegedaan. Jullie wilden niks weten van rouleren of starten met een B-ploeg om spelers te sparen richting RKC-thuis.

En dat terwijl de dennenappel lang niet door alle supporters als hoofdprijs wordt gezien. Wij zien dat sowieso echt anders. Als je aan het einde van de rit een prijs kunt ophalen in De Kuip, dan moet je dat niet nalaten. Duidelijk is wel dat een zware klus wacht in de Grolsch Veste. Als Ajax donderdag weet te winnen, kan het zomaar in een mooie flow terechtkomen.

Jij kunt Heitinga adviseren. Hoe? Door jouw strijdplan met ons en je medesupporters te delen. Wie weet kijkt Big John stiekem mee en help je hem een winnende formatie voor langere tijd te boetseren.

Je kunt je eigen opstelling maken in onze Ajax Life-app. Open deze dus of download ‘m als je dat nog niet hebt gedaan. Surf naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Twente en maak jouw ideale opstelling.

Heb je de app al? Zorg dan dat je de meest actuele versie hebt. Vergeet jouw creatie vervolgens niet te delen op socials, voorzien van #heitingaself.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >