Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - AEK Athene!

Ajax speelt op donderdag 14 december om 21.00 uur in eigen huis tegen AEK Athene. Voor die belangrijke wedstrijd in de Europa League geven we zeven setjes kaarten weg. Check onze prijsvraag en wie weet hebben we snel goed nieuws voor je!

07 december 2023 - 16:05
EL 1200
Ben jij erbij tegen AEK Athene? © AFC Ajax

AEK-thuis wordt superspannend. De ploeg van John van ’t Schip moet winnen van de Grieken wil het Europees overwinteren in de Conference League. Bij een zege duikt het over AEK op de ranglijst. Bij een gelijkspel of verliesbeurt blijft Ajax vierde in groep B en is het einde oefening.

Het mag duidelijk zijn dat Ajax alle steun kan gebruiken in de eigen Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is stijf uitverkocht, maar wij hebben nog kaarten om weg te geven aan onze trouwe leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life.

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met dinsdag 12 december, 12.00 uur. Winnaars krijgen na het sluiten van de prijsvraag een mailtje.

Prijsvraag: waar staat de afkorting AEK eigenlijk voor?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >