Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters in fotoverslag Hercules-uit ondergaan totale wanvertoning Ajax

Een historische blamage. Niets meer, niets minder. De 325 Ajacieden in het uitvak gingen er nog één keer achterstaan, maar zagen al snel dat het een ongekend gênante avond zou worden tegen derde divisionist USV Hercules (3-2). Ondanks de misère, wel gewoon een fotoverslag.

22 december 2023 - 09:51
Fotoverslag 1200 (1)
Dit Ajax verdient een draai om de oren. © De Brouwer

In de stromende regen komen supporters van Ajax aan bij het uitvak van Stadion Galgenwaard. Bekend terrein. Het veld doornat. Veel plassen. De opstelling komt door. Georges Mikautadze speelt. Gaston Avila ook. Laatstgenoemde zet voor rust de deur open richting de 1-0 van de amateurs. De moed zinkt in de schoenen. Alles wijst erop dat dit lamlendige groepje spelers er niks van gaat bakken tegen de enthousiaste amateurs van Hercules.

Aanbevolen
SV Ajax: ‘Grootste debacle uit clubgeschiedenis Ajax’

Alle credits voor deze dapp’re strijders uit Utrecht. Zij wel. Wij niet. Als Benjamin Tahirovic invalt, weet je genoeg. Hij steekt zijn handen niet uit de mouwen, maar erin. Want koud, of zo. Het wordt 2-0. Ongekend. Het ergste komt nog, want Ajax voetbalt zich terug naar 2-2, om dan alsnog hopeloos te verliezen. Handige overtreding van Ar’jany Martha ook, zo vlak voor tijd. Pfff...

Afijn, hieronder de foto’s van een enorme kloteavond. Gemaakt door De Brouwer. Wil je na het kijken van de plaatjes een proteststem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dat kan hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >