Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 5: win boek Het Ajax Shirt, Ajax in crisis of Voetbal kijken met Van Basten

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

20 december 2023 - 17:57
Boek Ajaxshirt 800
Dit is een de pareltjes die je kunt winnen. © Kick Uitgevers

In het vijfde nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op Het Ajax Shirt. Hierin worden honderden wedstrijdgedragen shirts spectaculair in beeld gebracht. Uiteraard met hun eigen meeslepende verhalen, over bijvoorbeeld historische wedstrijden en markante dragers van het shirt.

Aanbevolen
Win gesigneerd Gironashirt van Blind!

Daarnaast valt Ajax in crisis te winnen. Een prettig leesbaar boekje. Menno de Galan schreef eerder stevige Ajaxboeken. Dit is zijn dunste productie tot op heden. Het onthullende verhaal, luidt de ondertitel. Of dat de lading dekt, mag je zelf bepalen. Want lezenswaardig is het wel. 

Tot slot geven we exemplaren van Voetbal kijken met Van Basten weg. De titel van dit boekwerk slaat terug op het eerste hoofdstuk, waarin Michel van Egmond samen met Marco van Basten het WK in Qatar mag analyseren. Dat doet hij uiterst humorvol. En zo zijn er nog zeven hoofdstukken. 

Aanbevolen
Puzzel jezelf naar dikke prijzen met onze kerstpuzzel!

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 5 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de vijfde editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 4 januari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: wat is de favoriete feestdag van Kristian Hlynsson?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! 

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >