Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win gesigneerd Gironashirt van Blind!

In aanloop naar de feestdagen brachten we een bezoekje aan Spanje. Daar spraken we met Daley Blind. De Ajacied signeerde voor ons een Gironashirtje, die we mogen verloten onder onze leden!

20 december 2023 - 17:57
Shirtblind800
Dit shirtje kan straks van jou zijn! © Ajax Life

Blind won een karrevracht aan prijzen in Amsterdam. Hij werd in zijn eerste periode als Ajacied vier keer kampioen (2011, 2012, 2013 en 2014) en won ook de Johan Cruijffschaal in 2013. In de zomer van 2014 maakte hij een mooie transfer naar Manchester United.

Vier jaar later keerde het kind van de club terug. Dat deed Blind in de kracht van zijn leven. Mede door zijn terugkeer beleefden we als supporters geweldige jaren, ook op het allerhoogste Europese podium.

Aanbevolen
Puzzel jezelf naar dikke prijzen met onze kerstpuzzel!

De manier waarop Blind in 2022 de Ajaxdeur achter zich dicht trok, blijft wrang. Het verdiende allemaal zeker niet de schoonheidsprijs. Inmiddels stunt hij in de herfst van zijn loopbaan met Girona in de Primera División.

Waar Blind ook gaat, Ajacied blijft hij altijd. De verdediger zette voor ons een krabbeltje op een Gironashirtje, met zijn naam en rugnummer. Wil jij kans maken op deze mooie prijs? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag! 

Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare hebben tot en met donderdag 4 januari de kans het juiste antwoord in te sturen. Daarna nemen we contact op met de winnaar. 

Prijsvraag: tegen welke tegenstander maakte Blind zijn officiële debuut in Ajax 1?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >