Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager bij Ajax - Ludogorets!

We zoeken vaandeldragers voor het o zo belangrijke thuisduel met Ludogorets. De ploeg uit Bulgarije komt op donderdag 31 augustus om 20.00 uur op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Ben jij er dan bij?

21 augustus 2023 - 15:54
Vaandels 1200
Als vaandeldrager sta je dicht op de actie! © Pro Shots

Ajax moet over twee duels zien af te rekenen met de Bulgaarse tegenstander. Als dat lukt, speelt onze club dit seizoen in de Europa League. Lukt het niet? Dan gaan we voetballen in de Conference League. De Ajacieden gingen donderdag al op bezoek bij Ludogorets en wonnen met 4-1. Dat is lekker en we hebben al zin in de return in Amsterdam.

Voor die terugwedstrijd kunnen we jouw hulp gebruiken. We zoeken namelijk vaandeldragers. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen zij de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch?

We zijn in totaal op zoek naar acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Ludogorets. Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 27 augustus. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke Nederlandse keeper staat onder contract bij Ludogorets?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >