Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win bezoek aan Ajax - Heracles inclusief vervoer in BMW XM!

Nu de seizoenstart steeds dichterbij komt, kunnen we ook weer los met toffe prijsvragen. En dit is er eentje hoor! Je maakt kans op twee kaarten voor Ajax - Heracles, inclusief vervoer van en naar de Johan Cruijff Arena in de nieuwe BMW XM!

01 augustus 2023 - 16:29
BMW800
Beleef jij straks een tof avontuur? © Van Poelgeest BMW

Van Poelgeest BMW is met ingang van dit seizoen voor ten minste vier jaar official sponsor en automotive partner van Ajax. Dat betekent dat de spelers en medewerkers van de club rondrijden in bolides van de Amsterdamse autodealer.

Maar er is meer! In samenwerking met Van Poelgeest BMW hebben we iets tofs bedacht. Als lid van Ajax Life (18+) kun je met een introducé naar Ajax - Heracles. Jullie worden dan opgehaald en thuisgebracht in de nieuwe BMW XM.

Om kans te maken op deze geweldige prijs, moet je wel het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met dinsdag 8 augustus meedoen. Daarna nemen we contact op met de winnaar. Succes!

Prijsvraag: waar staat de afkorting BMW voor?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >