Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wallpaper hattrickheld Kudus als afscheidscadeau

Mohammed Kudus kreeg van Maurice Steijn een publiekswissel in Razgrad. Ajax won met 4-1 van Ludogorets. Kudus haalde driemaal de trekker over. De Ghanees denkt zijn laatste duel in het wit-rood-wit te hebben gespeeld. Een afscheidscadeau in de vorm van een wallpaper leek ons gepast.

25 augustus 2023 - 10:48
Wpludaja800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Kudus lijkt hard op weg naar West Ham United. Dat wil hij zelf ook dolgraag. De hoofdpersoon denkt daarom zijn laatste doelpunten voor Ajax te hebben gemaakt, om daar snel aan toe te voegen dat de komende dagen vast meer duidelijkheid geven. Een definitief akkoord ligt er op moment van tikken (nog) niet.

We zijn in elk geval blij dat Kudus in Bulgarije deed waar hij voor is aangesteld: scoren. Niet één keer, maar zelfs drie keer. Daarmee is hij de vierde Ajacied met een hattrick in een Europese uitwedstrijd. Sébastien Haller (2021), Jari Litmanen (1993 en 1995) en Ruud Geels (1975) gingen hem voor.

Aanbevolen
Kudus denkt laatste wedstrijd voor Ajax te hebben gespeeld

Je kunt je afvragen of Kudus zijn volledige potentieel bij Ajax heeft behaald. De vraag stellen is, ‘m beantwoorden. De klasse druipt van hem af, maar toch was hij zelden écht beslissend in Amsterdamse dienst. We hebben het idee dat er nog veel meer in had gezeten. Hoeveel meer ontdekken ze in Engeland wellicht spoedig.

We eren Kudus hoe dan ook met een wallpaper. Een dik verdiende. Want beslissend was hij in Bulgarije zeker. Daar kan niemand onderuit. Hij zorgde voor een uitstekende uitgangspositie voor de return in Amsterdam.

Je installeert onderstaande plaat op jouw mobieltje door op het linkje te klikken. Als je daarna een screenshot van jouw nieuwe telefoonachtergrond stuurt, zijn we rond!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >