Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters zien hun helden van dichtbij tijdens Ajax Open Dag

Er gaat niets boven een onvervalst dagje Ajax! De club organiseerde dinsdag de Open Dag, inclusief spelerspresentatie en open training. Of het gezellig was? Bekijk de foto’s maar!

09 augustus 2023 - 12:17
Opendagfv800
Het publiek kon rekenen op een feestelijk programma. © SV Ajax

Nadat supporters zich rondom de Johan Cruijff Arena hadden vermaakt met verschillende voetbalactiviteiten, gingen de stadionpoorten rond 13.15 uur open. We zagen hoe hele gezinnen uitgedost in het wit-rood-wit een bezoekje brachten aan het mooiste stadion van Nederland.

In aanloop naar de spelerspresentatie en de open training kon het publiek rekenen op een feestelijk programma. Verschillende zangers kwamen een moppie zingen, waardoor de sfeer er al snel goed inzat. Ook werden de kampioenen van Ajax Vrouwen aan het publiek voorgesteld. 

Aanbevolen
Zingen met Froger tijdens Open Dag van Ajax

Vervolgens was het de beurt aan Ajax 1. De staf en spelers werden een voor een het veld opgeroepen, waarna supporters een open training kregen voorgeschoteld. Zo zagen veel jonge fans hun helden van dichtbij. De dag werd afgesloten met een rondje krabbels en selfies.

Natuurlijk hebben we deze geslaagde editie van de Ajax Open Dag vastgelegd op beeld. Bekijk de foto’s dus maar snel!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >