Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Stuur je vakantiefoto met Ajaxtintje en win kaarten voor play-offs!

Het is altijd fijn in de zomer bij te komen. Dat kan in Nederland, maar veel Ajacieden trekken vast ook de wijde wereld in. Door jouw vakantiefoto met Ajaxtintje in te sturen, maak je kans op kaarten voor de play-offs van de Europa League!

14 augustus 2023 - 12:11
Vakantieprijsvraag800
Ajacieden zijn overal! © De Brouwer

Waar ga jij heen op vakantie? Blijf je in eigen land of vertrek je naar een bestemming die verder weg ligt? Daarbij zijn we ook benieuwd wat je in je koffer stopt.

Gaat je Ajaxvlag of -shirt mee? Of het laatste magazine Ajax Life? Laat jij altijd zien dat Ajax dichtbij je is? Ajacieden zijn immers overal. 

Genoeg reden voor ons er een fotowedstrijdje tegenaan te gooien! Daarmee kun je een setje kaarten winnen voor de return van de play-offs in de Europa League. Dat duel wordt op donderdag 31 augustus in de Johan Cruijff Arena gespeeld.

Aanbevolen
Ajax treedt tegen Ludogorets aan in voorlopig uitverkocht stadion!

Wat je moet doen? Heel simpel! Als lid van Supportersvereniging Ajax stuur je jouw vakantiefoto met Ajaxtintje naar redactie@svajax.nl. Vergeet niet om je lidnummer mee te sturen!

De leukste inzendingen worden beloond met een setje kaarten. Meedoen kan tot en met zondag 20 augustus. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >