Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax treedt tegen Ludogorets aan in voorlopig uitverkocht stadion!

Ajax strijdt met Ludogorets om een plek in de groepsfase van de Europa League. De ploeg van Maurice Steijn kan tijdens de return rekenen op massale steun van supporters, want de Johan Cruijff Arena is voorlopig uitverkocht!

16 augustus 2023 - 12:33
Pouitverkocht800
Op naar een fijn Europees avondje! © De Brouwer

In Europese avondjes hebben we altijd zin. Ook als dat een treetje lager is op de Europese ladder. Daarin zijn we niet de enigen. De kaartverkoop liep – mede door de vakantieperiode – minder storm dan we zijn gewend, maar er liepen nog altijd genoeg supporters warm voor een fijn avondje Europees voetbal. Met een voorlopig uitverkocht huis op donderdag 31 augustus als gevolg!

Seizoenkaarthouders hadden als eerste de mogelijkheid hun eigen plek met tien procent korting te reserveren. Daarna waren leden van Supportersvereniging Ajax aan de beurt, die liefst negentienduizend tickets afnamen. De laatste duizend kaarten werden uiteindelijk gekocht door reguliere clubcardhouders. Er komen mogelijk nog extra kaarten beschikbaar nu de tegenstander bekend is.Β 

We wensen iedereen die de wedstrijd bezoekt op voorhand veel plezier. Laat de Johan Cruijff Arena ouderwets kolken. Met z’n allen achter Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >