Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - FC Emmen!

Ajax kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom hebben we een prijsvraag uitgeschreven waarmee je kans maakt op kaartjes voor Ajax - FC Emmen.

04 april 2023 - 07:21
Kaartjesajaemm800
Hup, Ajax! © AFC Ajax

De ploeg uit Drenthe brengt op zondag 16 april een bezoek aan de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 20.00 uur gaat rollen. Zit jij dan op de tribune om de Ajacieden aan te moedigen? 

Hopelijk valt er veel te juichen. We hebben vier setjes kaartjes klaarliggen. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op.

Het enige wat je hoeft te doen, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 11 april. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: Emmenspits Danny Hoesen voetbalde ook ooit voor Ajax 1. Welk rugnummer droeg hij in Amsterdam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >