Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Emmen!

We kunnen inmiddels wel stellen dat de landstitel uit zicht is. Ajax moet nu volle bak voor de tweede plek gaan. Daarbij kan de ploeg jouw steun goed gebruiken. Daarom maak je kans op kaarten voor Ajax - FC Emmen!

04 april 2023 - 07:18
Winkaartenajaemm800
Schreeuw jij Ajax naar de zege? © De Brouwer

De ploeg uit Drenthe komt op zondag 16 april om 20.00 uur op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Ook dan staan er gewoon drie punten op het spel. Punten die keihard nodig zijn om de tweede plek te behouden. 

Jouw steun op de tribune kan de Ajacieden helpen richting een goed resultaat. Emmen staat momenteel op de zestiende plaats, maar hopelijk zorgen supporters ervoor dat de spelers op het veld er niet te makkelijk over denken. 

We hebben in totaal tien setjes kaarten voor het thuisduel liggen. Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 11 april. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars. Succes! 

Prijsvraag: Richairo Zivkovic voetbalt tegenwoordig bij Emmen. Hij was namens Ajax éénmaal trefzeker in de eredivisie. Tegen welke tegenstander?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >