Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niets van de Future Cup!

De Future Cup keert komend weekeinde na een afwezigheid van drie jaar terug op sportcomplex De Toekomst. Met onze TV-tip hoef je niets te missen van dit internationaal hoog aangeschreven jeugdtoernooi!

06 april 2023 - 14:19
Future Cup Tv 1200
Spot talenten tijdens de Future Cup! © Pro Shots

Door de coronapandemie hebben we de Future Cup een aantal jaar moeten missen, maar deze fijne paastraditie wordt nu in ere hersteld. Dat is tof, want ook tijdens de elfde editie van dit jeugdtoernooi kun je de sterren van de toekomst bewonderen. Voetbalhelden als Matthijs de Ligt, Davy Klaassen, Marcus Rashford en Mauro Icardi vertoonden eerder hun kunsten op de Future Cup.

Ajax onder 17 is traditioneel gastheer van het jeugdtoernooi. Het deelnemersveld liegt er niet om, want de Amsterdamse talenten gaan de strijd aan met de leeftijdsgenoten van Juventus, Paris Saint-Germain, Chelsea FC, Anderlecht, CF Pachuca, FC Nordsjælland en Borussia Mönchengladbach.

Aanbevolen
Kaartverkoop Future Cup met sterk deelnemersveld begonnen!

Boeiende potjes dus om te volgen. Dat is natuurlijk het allerleukst langs de lijn, maar ook op televisie kun je veel meekrijgen van het spektakel. De wedstrijden op het hoofdveld worden namelijk live uitgezonden. Op zaterdag en maandag kun je hiervoor terecht op ESPN 1, dat tegenwoordig bij iedere televisie-aanbieder in het basispakket zit. De zondagduels zijn te zien op ESPN 3.

Het programma begint zaterdag al om 10.55 uur. De rest van de middag kun je non-stop jeugdvoetbal kijken. Op zondag zijn – vanwege de eredivisie – alleen in de ochtend twee duels te aanschouwen, waarna op maandag de finaledag volgt. We hebben de wedstrijden van Ajax onder 17 en de finaleduels hieronder voor je op een rijtje gezet.

Zaterdag 8 april

  • 12.30 uur: Ajax - CF Pachuca (ESPN 1)
  • 15.30 uur: Ajax - Borussia Mönchengladbach (ESPN 1)

Zondag 9 april

  • 11.30 uur: Ajax - Juventus (ESPN 3)

Maandag 10 april

  • 11.00 uur: halve finale 1 (ESPN 1)
  • 12.30 uur: halve finale 2 (ESPN 1)
  • 16.00 uur: finale (ESPN 1)

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >