Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop Future Cup met sterk deelnemersveld begonnen!

Je kunt kaartjes kopen voor de twaalfde editie van de Future Cup. Ajax onder 17 is uiteraard weer de gastheer op het jeugdtoernooi op sportpark De Toekomst. Kom vooral een kijkje nemen en spot de helden van morgen!

01 februari 2024 - 12:12
Future Cup 1200
Ajax na het winnen van de finale in 2018. © AFC Ajax

En helden van morgen spot je, want Davy Klaassen, Carel Eiting, Andre Onana, Matthijs de Ligt, Noa Lang, Marcus Rashford, Abdelhak Nouri, Youri Tielemans, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch en Mauro Icardi zijn zomaar wat spelers die hun kunsten vertoonden tijdens eerdere edities van het prestigieuze jeugdtoernooi.

Zoals de traditie voorschrijft, wordt het driedaagse toernooi afgewerkt in het paasweekeinde. Om precies te zijn op zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april. Maandag geldt als de finaledag. 

Het is mogelijk voor iedere dag een apart ticket te kopen. De kaartprijs voor de zaterdag is 7,50 euro. Voor zondag betaal je vijf euro en voor de finaledag op maandag een tientje. Per account kunnen er maximaal tien tickets worden besteld.

Het deelnemersveld liegt er overigens niet om, want er doen grote clubs mee. Wat te denken van Paris Saint-Germain, RSC Anderlecht, Manchester City, Sporting Clube de Portugal, FK Partizan en FC Nordsjælland? Ook het Mexicaanse CF Pachuca doet mee. Anderlecht is overigens een vaste deelnemer, want de Belgen doen al voor de tiende keer mee.

De laatste keer dat Ajax onder 17 het toernooi op zijn naam schreef, was in 2018. Het won de finale destijds van Juventus, dat een seizoen later revanche nam door andersom de Ajacieden te verslaan in de finale. In totaal won Ajax het toernooi vijfmaal. Tijdens de laatste editie in 2023 verloren de Ajacieden in de finale van FC Nordsjælland. Het was de vierde finaleplek op rij voor Ajax. 

Het evenement wordt altijd goed bezocht. We raden je dan ook sowieso aan je agenda vrij te maken. Zeker bij mooi weer is het onwijs gezellig op De Toekomst. Je wordt ook nog eens getrakteerd op mooi voetbal. Prima, toch?

Aanbevolen
Ajax test tijdens Future Cup met nieuwe spelregels

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >