Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Natuurlijk mag Berghuis na twee prachtgoals op de wallpaper!

Het thuisduel met Fortuna Sittard draaide uit op een prima middagje (4-0). Niet alleen voor supporters, maar ook zeker voor Steven Berghuis. Als je twee van zulke prachtgoals maakt, mag je uiteraard op onze wallpaper!

10 april 2023 - 09:32
Ajaforwp800
Berghuis had het tegen Fortuna prima naar zijn zin. © AFC Ajax

De aanvallende creatieveling, zoals hij zichzelf noemt, zat er lekker in tegen de ploeg uit Limburg. Op zijn oude plekkie aan de rechterkant speelde hij een ijzersterke wedstrijd. Acties, voorzetten, schoten, noem maar op. Het was fijn om naar te kijken.

Het werd een plezierige middag in de Johan Cruijff Arena, met vier fraaie goals als hoogtepunt. De twee treffers van Berghuis sprongen erbovenuit. Vooral het eerste doelpunt was kenmerkend: naar binnen komen, de verre hoek zoeken en afdrukken.

Aanbevolen
Rulli flink onder indruk van met rechts en links vurende Berghuis

Hoewel Berghuis linksbenig is, schoot hij de 2-0 uitstekend met zijn rechtervoet binnen. Uit de draai, zo in het dak van het doel. Gerónimo Rulli merkte niet voor niets op dat er maar weinig linkspoten zo goed met rechts kunnen schieten.

We hoefden dan ook niet lang na te denken over de hoofdpersoon voor op de wallpaper. Na twee prachtgoals kon dat wat ons betreft alleen Berghuis zijn. Of misschien de debutanten, maar die volgen heus nog wel!

Voor nu serveren we een telefoonachtergrondje van de doelpuntenmaker uit, die je hieronder kunt downloaden. We zien de screenshotjes wel tegemoet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >