Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen brengen je via alternatieve route naar bekerfinale [VOL]

Er staat voor Ajacieden weer een mooi tripje naar De Kuip op het programma, waar Ajax op zondag 30 april aftrapt in de strijd om de KNVB-beker. Onze handige SV Ajax-bussen brengen je via alternatieve route naar De Kuip.

20 april 2023 - 15:00
Bussenbekerfinale800
We hopen dat het zonnetje ook dit jaar weer schijnt! © De Brouwer

Update: alle bussen zijn volgeboekt!

Belangrijk: je kunt alleen met onze bussen mee als je in het bezit bent van een buskaart. Supporters met een treinkaart kunnen niet mee. Je dient sowieso in het bezit te zijn van een ticket voor de wedstrijd. 

Er rijden zowel bussen als treinen vanaf de Johan Cruijff Arena, maar je kunt er ook voor kiezen om ergens anders op te stappen. Er zijn wat plekjes vrijgekomen bij de opstapplaatsen Almere en Den Bosch.

Het is goed om te weten dat deze alternatieve bussen op de heenweg eerst langs P2 rijden, nabij de Johan Cruijff Arena. Heb je een treinkaartje? Dan kun je helaas niet wisselen naar een buskaartje.

Omdat er voor de bekerfinale sprake is van een verplichte vervoerscombi, zijn de kosten voor de alternatieve busreis bij de ticketprijs inbegrepen. In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer.

Update: alle bussen zijn volgeboekt!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >