Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes leven zich uit tijdens Ajax Kids Tour bij VV De Zouaven

Lucky parkeerde de spelersbus van Ajax maandag bij VV De Zouaven in Grootebroek. Daar beleefden heel wat Ajaciedjes een leuke dag vol voetbalspelletjes. Tijd voor foto’s!

25 april 2023 - 10:28
Aktzouaven800
Tjonge, wat was het weer leuk! © Pro Shots

Ruim tweehonderd leden van de Ajax Kids Club en VV De Zouaven waren van de partij. Nadat de spiertjes lekker waren losgegooid, konden de kinderen los. In Grootebroek deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel voetbalspelletjes.

Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De vrolijke mascotte deelde de nodige high-fives uit. Ook voetbalde de lynx een potje mee.

Tussendoor konden de deelnemertjes een kijkje nemen in de spelersbus van Ajax. Hoe tof is het te zien waar Dusan Tadic, Edson Álvarez en Steven Bergwijn normaal gesproken zitten? 

Kortom, het was weer dikke pret tijdens de Ajax Kids Tour. Dat zie je ook terug op onderstaande kiekjes, die zijn geschoten door Pro Shots.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >