Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij mascotte bij Ajax - Excelsior?

Heb jij zin in een leuke avond met Lucky en jouw Ajaxhelden? Mooi! Onze pluizige lynx is namelijk weer op zoek naar mascottes. Ditmaal voor de thuiswedstrijd tegen Excelsior, op zondag 16 oktober.

26 september 2022 - 08:40
Ajax Mascottes 1200
We zoeken natuurlijk ook een mascotte voor Lucky! © De Brouwer

De bal gaat die avond om 20.00 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Het wordt dus wel een latertje, maar hopelijk vinden papa en mama dat voor één keer niet zo erg.

Als mascotte beleef je namelijk een supertoffe avond. Zo vaak sta je immers niet zelf op het heilige gras! Wat je kunt verwachten? Als mascotte loop je voorafgaand aan het duel samen met de spelers het veld op. Je voelt je even zelf een superster en kunt mannen als Dusan Tadic en Kenneth Taylor van wel heel dichtbij bewonderen.

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Tof, hè? Maar je moet er nog wel even iets voor doen. Namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 2 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Oh ja, je krijgt ook nog een echt mascottediploma mee naar huis. Mooi als aandenken!

Prijsvraag: Ajax won in april 2019 met 6-2 van Excelsior? Welke Ajacied viel in met rugnummer 40?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >