Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Vaandeldragers, ballenjongens en -meiden gezocht voor Ajax - Go Ahead Eagles

Ajax trapt op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur in eigen huis af tegen Go Ahead Eagles. Voor dit leuke duel zoeken we nog ballenjongens en -meiden. Oh, en natuurlijk vaandeldragers!

15 september 2022 - 09:54
Vaandeldragers 1200
Schitter jij straks op het veld van de Arena? © De Brouwer

Ajax veroverde de volle achttien punten uit de eerste zes eredivisieduels van het seizoen. Die maximale score wordt gekoesterd. Nu is het zaak ook Go Ahead Eagles aan de zegekar te binden. Jij maakt kans bij dat duel te zijn als ballenjongen of -meisje.

In die rol heb je best een belangrijke taak. Jij zorgt namelijk dat de spelers snel weer een bal krijgen als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op ballen die buiten het veld belanden, maar tussendoor is het natuurlijk ook volop genieten van de stadionsfeer.

Naast ballenjongens en -meiden zoeken we ook acht vaandeldragers voor de vlaggen van Ajax en Go Ahead Eagles. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Daarna ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Klinkt goed, toch?!

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 19 september. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: hoeveel officiële wedstrijden speelde Ajaxdoelman Jay Gorter voor Go Ahead Eagles?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >