Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: wie stuur jij het veld op voor treffen met Liverpool?

In sneltreinvaart raast Ajax van wedstrijd naar wedstrijd. Dan is het extra fijn een brede selectie te hebben. Het gevolg is wel dat er telkens opnieuw keuzes moeten worden gemaakt. Welke dapp’re strijders laat jij Europees aantreden tegen Liverpool?

12 september 2022 - 13:11
S11 Livaja 1200
Hoe zet jij de poppetjes neer? © AFC Ajax

Alfred Schreuder kan naar hartenlust rouleren met spelers. Wisselen? Ook geen probleem. Daar maakt de oefenmeester dan ook volop gebruik van. Zo zagen we Brian Brobbey al excelleren in de spits, terwijl Mohammed Kudus het de laatste twee duels ook uitstekend deed op die positie.

Steven Berghuis werd tegen sc Heerenveen gespaard met het oog op het Europese affiche. Prompt scoorde Davy Klaassen – wie anders – de openingstreffer. Jorge Sánchez, Brobbey, Berghuis, Florian Grillitsch en Lucas Ocampos kwamen als invallers binnen de lijnen, maar Ajax ging er niet minder door swingen.

Kortom, de keuze is reuze. Een bijzonder fijne constatering. De vraag is nu welke spelers in en tegen Liverpool aan de aftrap verschijnen. Daar kunnen we fijn over speculeren, maar jij bent nu aan zet. In Schreuders elf voorzie je de trainer namelijk van een stukje ongevraagd advies. Doet-ie er niets mee? Dan hebben wij in ieder geval iets om over te discussiëren. Vinden we leuk!

Aan de slag dus. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Liverpool en leef je uit! Als je de app van een update voorziet, is het Europese tenue beschikbaar. 

Vergeet daarna niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #schreuderself. Wij kijken ernaar uit!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >