Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: met welke rechtsbuiten begin jij aan duel met Rangers?

De start van de Champions League is altijd een moment waar we enorm naar uitkijken. Vanaf woensdag kan Ajax zich weer meten met topclubs uit de rest van Europa. Rangers FC komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Welke Ajacieden stuur jij het veld in?

06 september 2022 - 14:38
Tadic Ocampos 1200
Ocampos, Tadic of toch een andere optie? © AFC Ajax

Nu de transferwindow gesloten is, kan Schreuder nog nadrukkelijker naar zijn favoriete startopstelling toewerken. De oefenmeester stelde echter eerder dat een ideale basiself voor hem niet bestaat. Het behalen van succes doe je immers met z’n allen. Iets met een open deur, maar daarmee niet minder waar.

Toch kunnen er maar elf namen aan de aftrap verschijnen. Het is in ieder geval goed om te weten dat Owen Wijndal door een enkelblessure niet van de partij is. De meest interessante vraag is echter wie je als rechtsbuiten opstelt. Na het vertrek van Antony kun je daar bijvoorbeeld kiezen voor nieuwkomer Lucas Ocampos.

Aanbevolen
Welke Ajacieden speelden tijdens laatste tweeluik met Rangers FC?

Voor de hand liggender is misschien om voor Steven Berghuis of Dusan Tadic te kiezen. Deze mannen maakten al eerder de nodige minuten op die positie. Francisco Conceição is natuurlijk ook een optie. De jonge Portugees viel tegen SC Cambuur (4-0) aardig in, maar het is wellicht wat rap om hem in een zo’n belangrijke wedstrijd direct voor de leeuwen te gooien.

Opties te over in ieder geval. Ook lazen we reacties van supporters die Mohammed Kudus wel eens vanaf de rechterflank willen zien. Anderen vinden dat weer helemaal niks. Precies die discussie is interessant. We zijn benieuwd naar jouw keuzes. Daarom is het tijd voor Schreuders elf!

Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Rangers en leef je uit!

Vergeet daarna niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #schreuderself. Dan hebben we weer wat te discussiëren met elkaar!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >