Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schreuders elf: met welke Ajacieden vervolg jij foutloze eredivisiereeks?

Veel tijd om de Europese nederlaag tegen Liverpool te verwerken, is er niet. Ajax moet zondag op bezoek bij AZ namelijk alweer aan de bak. Welke Ajacieden laat jij deze klus klaren?

17 september 2022 - 10:42
Training S11 1200
Welke keuzes maak jij richting het duel met AZ? © AFC Ajax

Op Anfield kregen de manschappen van Alfred Schreuder een gevoelig tikkie te verwerken. Verliezen van Liverpool is natuurlijk geen schande, maar de Ajacieden stonden wel erg onder druk. Toch werd nog bijna een gestolen puntje meegenomen uit Engeland. Pas in de slotminuut capituleerden de Amsterdammers.

Als je het zo bekijkt, kun je ook stellen dat de schade beperkt is gehouden. Kop omhoog en door naar de volgende. Dat is dus AZ. Het balletje gaat in Alkmaar om 16.45 uur rollen. Ajax is nog foutloos in de eredivisie. Die reeks moet worden voortgezet, maar met welke spelers binnen de lijnen?

In Liverpool werd de slag op het middenveld verloren. Dat is natuurlijk een ander niveau, maar we zijn wel benieuwd naar de keuzes die jij maakt voor AZ-uit. Houd je vast aan dezelfde namen of ruim je bijvoorbeeld een plekje in voor Davy Klaassen of Florian Grillitsch?

Jorge Sánchez heeft wat last van zijn knie en ontbreekt in de wedstrijdselectie, terwijl Owen Wijndal vermoedelijk juist terugkeert. Nuttige informatie om mee te nemen bij het samenstellen van je strijdplan. Wij zijn benieuwd met welke opstelling je op de proppen komt.

Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met AZ en leef je uit!

Vergeet daarna niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #schreuderself. Dat is altijd voer voor discussie. Fijn toch, in de loze uurtjes richting zondag?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >