Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: volg Ajax Vrouwen live in Champions League tegen Arsenal

Ajax Vrouwen speelt dinsdag om 20.30 uur een geweldig duel in de Women’s Champions League. In Londen is topclub Arsenal de opponent. Een mooie krachtproef die je bovendien live op de kijkbuis kunt volgen!

20 september 2022 - 09:41
Vrouwen 1200
Succes, dames! © AFC Ajax

Ajax bereikte de Champions League door in de voorrondes af te rekenen met de vrouwen van Eintracht Frankfurt en Kristianstad. Dat leverde natuurlijk volop vrolijke gezichten op. Nu vinden de Amsterdames zichzelf terug in Londen. Daar treffen ze The Gunners.

Kan de ploeg van trainer Suzanne Bakker verrassen op het allerhoogste podium? Daarvoor moet Ajax Vrouwen goed voor de dag komen op Engelse bodem. De return volgt acht dagen later op sportcomplex De Toekomst. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase.

Wil jij niks missen van de actie? Dat hoeft ook niet! Ziggo Sport zendt het topduel live uit via het open kanaal. Check hier op welke zender je het kanaal vindt. Je kunt de wedstrijd tegen een inleg van 3,99 euro ook online bestellen via Ziggo Go. De uitzending begint om 20.25 uur. De aftrap is vijf minuten later.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >