Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Groeten uit Liverpool en training kijken!

Het Europese seizoen is weer begonnen. Dat betekent dat we ook weer op reis mogen! Ditmaal trekken we naar Liverpool, waar het goed toeven is. Voetbal en muziek is een prima combi. We zien al aardig wat plukjes Ajacieden. Tijd voor foto’s!

Door Jordy Haak
12 september 2022 - 22:44
Hoofdplaat Fotoverslag 1200 (1)
Dit is serieus tof gedaan. © Ajax Life

In Engeland reken je steevast op typisch Brits weer. Precies dat krijgen we dan ook bij aankomst in Liverpool. Een grijze lucht en miezerregen maken het plaatje heel herkenbaar. Drukt dat de pret? Zeker niet! Aan pubs hier geen gebrek. Sterker nog, ze domineren het straatbeeld. In Liverpool lijkt alles te draaien om kroegen, voetbal en muziek.

Prima combinatie, toch? Loop bij Cavern Quarter een willekeurige pub binnen en de kans is levensgroot dat er een live band optreedt. Natuurlijk komen we vooral voor Ajax, dus door naar Anfield. Daar treffen we typische Britse arbeidershuizen. De wijk ademt voetbal. Menig pandje is voorzien van een fraai staaltje voetbalkunst.

Aanbevolen
Tadic: ‘Liverpool-uit is voor spelers en fans ongelooflijk mooi’

Een stadion midden in een woonwijk is sowieso tof. Anfield voelt toch als een soort bucketlistdingetje. Twee jaar geleden gooide corona nog roet in het eten, maar nu zijn we er bij. Het omwisselen gebeurt bij Goodison Park, waardoor je gelijk nog een tweede stadion kunt meepikken.

Terug van weggeweest: een open training voor supporters op de dag voor de wedstrijd. Dik vijfhonderd man zien de Ajacieden met scherp schieten. Dinsdag zit het vak vol met 2.650 supporters uit Amsterdam. Althans, als iedereen Liverpool weet te bereiken. We lezen veel berichten over ellende op Schiphol. Tof hoe iedereen alles uit de kast haalt om er toch bij te zijn. Succes en sterkte met het vervolg van de reis!

Wij van Ajax Life trokken maandag vast het centrum in en maakten wat plaatjes, die je hieronder kunt bekijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >