Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dit is ons XL-fotoverslag van Liverpool - Ajax

We kunnen winnen of verliezen, een betere club dan de onze is er niet. Ajax was op Anfield gewoon niet goed genoeg en verloor met 2-1. Als supporters vermaakten we ons in Liverpool echter dikke prima. Bekijk de foto’s maar!

14 september 2022 - 09:15
Fotoverslag 1200 (1)
Een uitpuilend uitvak op Anfield. © Pro Shots

Liverpool-uit werd – los van doffe ellende op Schiphol – een geweldige trip voor Ajacieden. Bij winst op Anfield was het zelfs een legendarische voor in het logboekje geweest. Zo ver kwam het niet. Maar zij die er waren, maakten herinneringen voor het leven. Muziek, pubs en voetbal. Dat is Liverpool. Die cocktail lieten we ons goed smaken.

Waar we ook mazzel mee hadden? Het weer. Een dag voor de wedstrijd was er Britse regen, maar op matchday brak de lucht open. Dat zorgde voor gezelligheid in het centrum.

Aanbevolen
Schreuder: ‘Deze weerstand kennen een aantal spelers nog niet’

Het betreden van Anfield ging ook supersoepel. We kunnen niet veel Europese awaydays opnoemen waar het er allemaal zo ontspannen en vriendelijk aan toegaat.

Het uitvak was tijdens de wedstrijd goed in vorm. Sommige Ajacieden op het veld leken van de hele entourage juist een beetje onder de indruk. Toch zagen we onze spelers strijden. Daar lag het niet aan. In Amsterdam volgt een herkansing.

De Brouwer maakte de meeste van onderstaande foto’s. Die serveren we graag voor je uit. Mocht je erna een stem willen uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hierrrrr.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >