Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax warmt zich ook in ons fotoverslag van Cambuur-thuis op voor CL

Voordat het Champions League-geweld in alle hevigheid losbarst, wachtte voor Ajax eerst nog de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur (4-0). Een opwarmpotje voor zowel spelers als supporters. We hebben de tofste foto’s voor je verzameld.

Door Jordy Haak
04 september 2022 - 11:59
Hoofdplaat Fotoverslag 1200
Zijn we klaar voor de Champions League?! © Pro Shots

Heel hoogstaand was het zaterdag allemaal niet. Ajax had even tijd nodig om op gang te komen, terwijl de gasten uit Leeuwarden iets minder naïef aan het duel begonnen dan vorig jaar. Toen werd het 9-0. Daarom koos de ploeg van Henk de Jong er ditmaal voor een defensieve muur op te trekken.

Die hield 35 minuten stand, waarna Ajax alsnog uitliep naar een probleemloze 4-0-zege. De supporters in de Johan Cruijff Arena leken in eerste instantie de keeltjes te sparen voor de aanstaande Europese clash met Rangers FC. Pas richting de slotfase van het duel gingen we harder. Met liedjes van Zuid naar Noord en omgekeerd. Blijft mooi!

Aanbevolen
Conceição debuteert niet alleen in eredivisie, maar ook op wallpaper!

Voor het eerst sinds voetbaljaargang 2002/2003 won Ajax zijn eerste vijf eredivisieduels van het seizoen. We hebben weinig reden tot klagen en kijken reikhalzend uit naar de start van het miljoenenbal.

Voordat het balletje weer gaat rollen, kun je eerst nog even nagenieten van het treffen met Cambuur via onderstaand fotoverslag. De kiekjes zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >