Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Conceição debuteert niet alleen in eredivisie, maar ook op wallpaper!

Francisco Conceição maakte tijdens Ajax - Cambuur (4-0) zijn eerste minuten in de eredivisie. Lang niet alles lukte, maar bij vlagen zag je zeker het talent van de Portugees. Tijd voor een wallpaper!

04 september 2022 - 10:20
Wpajacam800
‘Chico’ komt er wel! © Pro Shots

‘Chico’ werd na een uurtje ingebracht voor Steven Bergwijn. We gingen er eens even goed voor zitten. We zijn immers razend benieuwd naar de zomeraankoop, die we door een kleine blessure nog maar weinig aan het werk hebben gezien.

Het draaide uit op een gretige invalbeurt. Conceição deed zijn stinkende best, al wilde lang niet alles lukken. Dat hij zich graag wil bewijzen, was aan alles zichtbaar. Als een pass niet aankwam of een actie niet lukte, spatte de teleurstelling ervan af.

Aanbevolen
Op Ajax gefocuste Kudus legt uit waarom hij training oversloeg

Met de passie, snelheid en het talent van Conceição zit het wel goed. Het is nu zaak het druistige eruit te krijgen. We verwachten echt niet dat de kleine aanvaller er gelijk staat. Langzaam meer minuten maken. Dan komt de rest vanzelf.  

We belonen het eredivisiedebuut van Conceição in ieder geval met een wallpaper. De eerste van velen, zo hopen we! Stuur je na het installeren wel een screenshotje? Tof!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >