Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden met kaartje die Liverpool-uit misten krijgen toch scanpunt

Een mooi gebaar van onze club! Alle Ajacieden die een kaartje voor Liverpool-uit hebben gekocht, krijgen een scanpunt toegekend. Sommige supporters kwamen door ellende op luchthavens nooit aan in Engeland. Toch komt er ook een vinkje achter hun naam.

14 september 2022 - 11:48
Scanpuntlivaja800
Sommige supporters misten het omwisselen. © Ajax Life

Vooral op Schiphol kwamen veel Ajacieden in de problemen. Door lange wachtrijen bij de security werden vluchten niet gehaald. Sommige maatschappijen besloten zelfs hun vluchten last-minute te cancelen. Ja, wat moet je dan?

Ajaxsupporters blijken serieus creatief te zijn. Via bizarre omwegen is het sommigen toch gelukt om Liverpool te bereiken. We hoorden verhalen over de boot vanaf Calais, maar er waren ook fans die via Ibiza en Mallorca alsnog op de plaats van bestemming kwamen.

Aanbevolen
Geen strakke gezichten en gedoe op gastvrij Anfield

Ajax is alle supporters dankbaar voor hun onvoorwaardelijke steun, zo laat de club weten. “Wij willen graag alle Ajacieden bedanken voor de grote steun en inzet rondom ons uitduel met Liverpool. Via verschillende wegen is duidelijk geworden hoe creatief Ajacieden zijn geweest en hun best hebben gedaan om het team te steunen.”

Helaas was er ook een groepje die het niet lukte om richting Anfield te reizen. Toch komt Ajax ook hen tegemoet. Er is besloten om bij hoge uitzondering alle Ajacieden met een kaartje voor het uitduel een scanpunt toe te kennen. Normaal gesproken krijg je deze pas op de omwissellocatie, waar sommigen dus nooit aankwamen.

Daar zijn wij de club op onze beurt dan weer dankbaar voor!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >