Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - sc Heerenveen!

Wij denken dat we een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Hoe? Door kaartjes weg te geven voor Ajax - sc Heerenveen. Die wil jij vast winnen!

31 augustus 2022 - 13:55
Win Kaartjes 1200 (1)
Lekker Ajax aanmoedigen! © De Brouwer

Op zaterdag 10 september komen de Friezen op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Het balletje gaat om 18.45 uur rollen. Je kunt die wedstrijd op televisie bekijken, maar veel leuker is het op de tribune plaats te nemen. Lekker zingen en springen voor Steven Bergwijn en Brian Brobbey!

Klinkt goed, toch? Ajax en Heerenveen scoren er meestal flink op los, dus de kans is groot dat er voldoende te juichen valt. Wij hebben vier setjes kaartjes klaarliggen. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daar kans op. Het enige wat je hoeft te doen is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag.

Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 6 september. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: hoe vaak scoorde Ajax in totaal tijdens de laatste drie thuisduels met Heerenveen?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >