Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Alfred Schreuder!

We hebben jouw hulp nodig! We zoeken namelijk een stoer Ajaciedje (6 t/m 11 jaar) die naar de Johan Cruijff Arena wil komen om Ajaxtrainer Alfred Schreuder te interviewen! Lees snel hoe je kans maakt op deze toffe prijs!

01 augustus 2022 - 15:57
Schreuder 1200
Welke vragen zou jij allemaal aan Schreuder willen stellen? © AFC Ajax

We zijn druk bezig met het nieuwe clubblad Ajaciedjes. In dat nummer komt een interview met Schreuder. Misschien wel jouw interview, want we laten een van onze jonge leden de vragen stellen. Gaaf toch? Wij nemen het gesprek op en zorgen dat het interview in de nieuwe Ajaciedjes verschijnt. Natuurlijk nemen we ook toffe foto’s van de ontmoeting.

Wat moet je doen?
Simpel! Stuur jouw meest originele vraag voor de trainer van Ajax op naar kidsclub@svajax.nl. Dat kan tot en met maandag 8 augustus. Een dag later nemen we contact op met de winnaar. Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen!!

Waar en wanneer is het interview?
Je maakt kennis met de trainer in de perszaal van de Johan Cruijff Arena. Dat gebeurt op vrijdag 12 augustus, begin van de middag. Het precieze tijdstip volgt nog. De trainer houdt daar een persconferentie in aanloop naar Ajax - FC Groningen en maakt erna tijd voor ons prijswinnaartje.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >